Boka fri rådgivning

Fyll i dina uppgifter för att bli kontaktad av en av våra rådgivare och få ett förslag baserat på dina förutsättningar. Kostnadsfritt och du är inte bunden till något.

Behöver du hjälp? Mejla oss eller ring 010-333 29 60.

Tack för din bokningsförfrågan! Vi ringer upp dig inom kort.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Omdömen på Trustpilot
Snabbt och säkert

Snabb leverans och montering

Snabb leverans och montering. Tog bara 2 månader från första kontakt till allt var färdigt och godkänt, trots att det var semestertider.Trevligt bemötande vid frågor och andra kontakter.Rimligt pris. Inte billigast men långt ifrån dyrast på de företag vi tog offert på.

Anki Sandström
2 november 2023

Trevliga och duktiga i alla led

Väldigt trevligt proffsigt och ärligt i alla led. Bra kontakt med säljare och duktiga hantverkare som gjort detta möjligt.Tack Mersol för den fina installationen som fungerar utmärkt, och till och med bättre än jag förväntat mej!Jag rekommenderar verkligen Mersol till den som funderar på att skaffa solceller!

Leif Johansson
22 augusti 2023

Mersol för framtiden!

Stort tack till Mersol för en väl och smidigt leverans.Allt gick snabbt och anläggningen levererades som den ska!Behöriga arbetare och hjälpsamma,från säljaren,projektering till slut utförandet.

Adrian
27 oktober 2023

Mycket gott utförande efter lite tveksam start

Kontakten med företaget var smidig och bemötandet mycket bra. Vi var dock tveksamma till att gå vidare initialt när säljaren vid ett par tillfällen angav fel uppgifter i anbudet. Vi valde ändå att göra det och var till slut nöjda med ett snabbt och proffsigt jobb.

Stefan Brandshage
1 november 2023

Föredömlig solcellsleverans.

Bra känsla av Mersol från första kontakten. Hembesök och detaljerad genomgång av hela processen från offert till inkoppling till elnätet och produktionsstart.Kort och garanterad leveranstid från affär till start av produktion mha solceller.Snabb respons på service-telefon efter appstrul iom elavbrott!

Birgitta S
30 oktober 2023

Tack Mersol för ett fantastiskt jobb

Tack Mersol för ett fantastiskt jobb. Vi tog in flera offerter innan vi valde Mersol. Det som utmärkte de var deras proffsiga bemötande och korta leveranstid. Därav är vi mer än nöjda med valet och rekommenderar starkt Mersol till er som går i tankar om att skaffa solceller.

Katja Karam
12 september 2023

Få svar på vanliga frågor, konkret hjälp och vägledning när du beställer solceller.

Kontakta oss
Hur får jag en offert av Mersol?

För att få en offert eller konsultation från Mersol kan du enkelt kontakta oss via vår hemsida genom att fylla i kontaktformuläret. Alternativt kan du ringa vår kundtjänst eller skicka ett e-postmeddelande. Vi ser fram emot att diskutera dina behov och hur vi kan hjälpa dig med solenergilösningar.

Hur lång tid tar det för er att återkoppla?

Vi försöker att ringa dig samma dag som du skickar in intresseanmälan för att boka in en dag som passar båda för en fri konsultation.

Är man bunden till något när man kontaktar er?

Nej, vi hjälper till att ta fram en besparingskalkyl och ritning för just ditt tak. Sedan presenterar vi detta förslag till dig med en offert. Du är inte bunden till något.

Vilka områden jobbar ni på?

Vi utgår ifrån Jönköping, och utför installationer i nästan hela mellan- och södra sverige. Fyll i kontaktformuläret ovan så ringer vi upp dig och berättar mer.

Vilka tjänster erbjuder Mersol?

Mersol erbjuder en rad tjänster relaterade till solenergi, inklusive projektering och installation av nyckelfärdiga solcellssystem, service, och teknisk support. Börja med att fylla i kontaktfomuläret ovan så bokar vi in en gratis konsultation.

Hur lång tid tar det från beställning till installation?

Tiden från beställning till installation kan variera beroende på flera faktorer som projektets storlek och komplexitet. Vanligtvis kan du förvänta dig en tidsram på några veckor. Vi strävar efter att genomföra processen så smidigt och effektivt som möjligt.