Vi gör solenergi enkelt och effektivt

Välkommen till Mersol – din partner för solpanelinstallationer. Vi brinner för hållbar energi och erbjuder skräddarsydda lösningar för en grönare framtid. Välj oss för en smidig och säker solcellsinstallation.

mersol customer support talking on phone
Mersol installer screwing solar panels

Din partner för solpanelinstallationer

Som din partner strävar vi efter att erbjuda inte bara högkvalitativa solpaneler och installationsarbete, utan också en sömlös upplevelse från början till slut. Vi tar hand om allt från den inledande konsultationen och designfasen till installationen och eventuell underhållsservice. Du kan lita på oss för att leverera hållbara och pålitliga solenergilösningar som ger långsiktiga fördelar för både din plånbok och vår planet.

Vårt åtagande för kundtillfredsställelse sträcker sig bortom själva installationen. Vi strävar efter att vara din långsiktiga partner när det gäller solenergi och finns alltid tillgängliga för att svara på frågor, ge råd och stödja dig genom hela din resa mot att omvandla din energiförsörjning.

Grundat
2022
Medarbetare
31
Nöjda kunder
700+

Solenergilösningar för en grönare morgondag

Vi tror på kraften i solen som en outtömlig och ren energikälla. Vårt engagemang för att främja solenergi som ett hållbart alternativ går djupt, och vi är stolta över att erbjuda skräddarsydda solenergilösningar som inte bara minskar din klimatpåverkan utan också sänker dina energikostnader på lång sikt.

Vår process börjar med en noggrann analys av dina behov och platsens potential för solenergi. Vi designar sedan en lösning som är optimerad för just din fastighet, oavsett om det är ett privat hem, ett företag eller en industriell anläggning. Varje installation är unik, anpassad för att maximera energiproduktionen och minimera miljöpåverkan.

Hållbarhet
Hållbar solenergi för en grön livsstil

Bli en del av Mersol

Vi erbjuder inte bara en arbetsplats, utan en möjlighet att vara en del av något större. Hos oss får du chansen att växa både professionellt och personligt samtidigt som du bidrar till att forma framtidens energilandskap. Vi tror på att investera i våra medarbetare och skapar en miljö där idéer flödar och prestationer erkänns.

Lediga tjänster
Christian Jebrail
VD
Joakim Lindén
Försäljningschef
Jesper Hansen
Teknisk Chef
Andreas Rosén
Montagechef
Jessica J
Ekonomichef
Anton Forsberg
Solar Sales Consultant
Martin Henriksson
Solar Sales Consultant
Christian Glöckner
Solar Sales Consultant
Emil Bergström
Solar Sales Consultant
Hugo Johansson
Solar Sales Consultant
Gustav Liljeberg
Solar Sales Consultant
Olof Nersäter
Områdeskoordinator
Oliver Varga
Områdeskoordinator
Alice Fredriksson
Områdeskoordinator
Filip Björgaas
Områdeskoordinator
Erik Gustafsson
Arbetsledare
Bohdan L
Arbetsledare
Oskar M
Elansvarig
Nikolaus T
Montage
Marcus L
Montage
Yuri A
Montage
Simon H
Montage
Alexander M
Elektriker
Bachir C
Elektriker
och många fler...